Floraliastraat 82
5342 BK Oss
Netherlands

06-52328490

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen hier online.

Nieuws

Een schoonheidssalon met persoonlijk advies en begeleiding.

Patrick Stolk

Schoonheidssalon Oss - Bij Wellness Amara werkt Jacqueline Ramaker. Zij beoefend hier haar vak en passie als schoonheidsspecialiste. Gecertificeerd door Anbos en in het bezit van verzorgingscertificaten op het gebied van lichaamsontspanning, huidverzorging en algemeen welzijn, is zij in haar schoonheidssalon dagelijks bezig met haar vak.

De schoonheidssalon is een rustgevende omgeving. Naast huidverzorging wordt hier ook aan lichaamsverzorging gedaan. Gezichts-, nek-, en decolleté-massages zorgen ervoor dat de huid tot rust komt terwijl het gezichtsmasker zijn werk doet.

Lijkt het jou fijn om een professionele gezichtsbehandeling te krijgen? Neem een kijkje bij de behandelingen of neem telefonisch contact op om eventuele specifieke wensen te bespreken.

 

 

 

Wellness Amara - gezondheid voor lichaam en geest.

Patrick Stolk

Schoonheidsspecialiste Oss - Wellness Amara is een schoonheidssalon gelegen in Oss, Noord-Brabant.
 

Naast een erkende en gespecialiseerde opleiding in het verzorgen van de huid en spieren is Wellness Amara ook voorzien van vele lichaams-ontspannende massages en behandelingen.

Je kunt bij Wellness Amara terecht voor het verzorgen van je huid, maar ook voor een complete ontspanning!

Laat jezelf (of een naaste!) eens lekker verwennen met een ontspannende traditionele lichaams-massage. Of als je toe bent aan een gezichtsbehandeling die je huid weer energie geeft - probeer onze Beautifier Express behandeling en verwen je huid met een optimale verzorging en energetische behandeling.

Wellness Amara schoonheidssalon Oss heeft een passie voor een gezonde huid, en een voorliefde voor ontspanning, beauty en welzijn.

Geef deze verwennerij cadeau met de speciale kerst aanbieding en verras je geliefden met een moment van totale ontspanning en welzijn. De bon is te gebruiken voor alle behandelingen binnen de salon, én de verzorgingsproducten van Juvena!

Schoonheidsbon Actie --VERLOPEN--

Patrick Stolk

U krijgt een kennismakings behandeling van 30 minuten met producten van Juvena. Reiniging met cleansing milk, diepte reiniging (peeling) voor het verwijderen van dode huidcellen, masker. Afsluitend een dag-/ nachtverzorging.

3 cadeaubonnen á 12,50 in te leveren bij uw volgende 3 gezichtsbehandeling bij Wellness Amara. (De cadeaubon kan niet worden omgezet in een geldbedrag. De cadeaubonnen zijn niet op naam.)

Een totale waarde van € 75,00

De Wellness Amara schoonheidsbon is te bestellen via de mail info@wellness-amara.nl of telefoon 0652328490 . Ook kunt u de bon bestellen per post ( € 1,50 extra) onder vermelding van “schoonheidsbon actie” kunt u € 39,00 overmaken naar J. Ramaker rekeningnummer NL33INGB0009614745 Vergeet u niet uw naam en adres te vermelden zodat ik indien gewenst de cadeaubonnen op kan sturen! 

Bel voor informatie of een afspraak.

06-52328490

Wellness Amara
Floraliastraat 82,
5342 BK Oss