Floraliastraat 82
5342 BK Oss
Netherlands

06-52328490

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen hier online.

Screen Shot 2015-11-26 at 22.53.02.png

gezichtsbehandeling-oss-schoonheidssalon

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is een schoonheidssalon gespecialiseerd in huidverzorging en ontspannende behandelingen. Hier een aantal behandelingen.

gezichtsbehandelingen oss

Boek nu een gezichtsbehandeling via de website en ontvang een gratis Juvena Starters Pakket!

Beautifier Woman (60min)

€63,00
Kies onze klassieke Beautifier behandeling an ontvang een gezichtsmasker specifiek afgestemd op jouw huidtype. Deze behandeling is inclusief een gezichts-, nek-, en decolleté massage en na de massage krijgt u de keuze tussen Juvena’s nacht-, of dagcrème.

ANTI-AGING SPECIALIST (90min)

€89,75
Deze behandeling is bedoeld voor de huid die tekenen van ouderdom begint te vertonen. Onze Anti-aging Specialist behandeling is inclusief het innovatieve Skin Nova product. Na het fijne gezichtsmasker kunt u de keuze maken tussen de Juvena nacht-, of dagcrème. Bij deze behandeling wordt ook Macadamia olie gebruikt wat bijdraagt aan de vernieuwing van huidcellen.

INTENSE HUIDREINIGING (60min)

€55,00
Deze behandeling is bedoeld voor de huid die toe is aan een intense reiniging. De Intense Huidreiniging behandeling is specifiek bedoeld om je huid schoon te maken en wordt aangevuld met een kalmerend gezichtsmasker. Terwijl het masker de tijd krijgt om in te werken krijg je een heerlijke rustgevende massage zodat zowel jij als je huid helemaal tot rust kunnen komen.
Ja, ik wil een behandeling

Wellness Amara is een Beauty Salon in Oss gespecialiseerd in huidverzorging en ontspannende massages. Ook kleinere behandelingen zo als epileren en harsen komen hier uitgebreid aan bod.

Ik gebruik etherische oliën om bij te dragen een een gezonde huid en een fijne ervaring. Wellness Amara gaat voor een gezonde, goed gevoede huid en combineert dat met een ontspannende ervaring.

Verwen je huid
met een
professionele
gezichtsbehandeling
.