Floraliastraat 82
5342 BK Oss
Netherlands

06-52328490

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen hier online.

VLC37FFIE3.jpg

Kerstaanbieding Huidverzorging

KERSTAANBIEDING WELLNESS AMARA

Een persoonlijk cadeau met een verzorgend character.

Wellness Amara heeft voor de feestdagen een speciale aanbieding om je geliefden mee te verwennen. Met kortingen op de Wellness Amara Cadeaubonnen OF Jaarkaarten geef je een warm cadeau waar je geliefden nog lang van kunnen genieten.

 

--wellness amara cadeaubon--

 

De Wellness Amara Cadeaubon van €50,00 is voor de kerst nu €40,00, en kan indien gewenst overal naartoe worden verzonden.

De cadeaubon is niet alleen geldig voor de professionele schoonheidsbehandelingen maar ook te gebruiken voor de verzorgingsproducten van Juvena bij Wellnesss Amara - een grensverleggend product op het gebied van huidverzorging. De cadeaubon is geldig voor vele huidbehandelingen.

 

  • reiniging
  • diepte reiniging
  • vapozone (stoom)
  • gezichts-, decollete-, en nekmassage
  • masker afgestemd op uw huidtype
  • Beauty treatment (epileren, harsen en verven)
  • Juvena producten

 

Kan overal naartoe verzonden worden!

 

Geef een geliefde een kerstcadeau die bijdraagt aan een mooie, schone huid. Ideaal om de huid tijdens de winterdagen de nodige aandacht en verzorging te geven.

 

--wellness amara gezichtsbehandeling jaarkaart--

 

Altijd in combinatie met persoonlijk advies

De Wellness Amara Jaarkaart is 12 x €25,00 en is nu voor kerst te halen met 20% korting.

De jaarkaart is geldig tot 31-01-2017. De gezichtsbehandeling duurt 45 minuten. 

Maandelijkse behandelingen dragen bij aan een goede opname van uw thuis producten en geven de huid de mogelijkheid om alle juiste voedingstoffen tot zich te nemen,

De Jaarkaart geeft u persoonlijk afgestemde behandelingen en brengt u in de mogelijkheid een verzorgingstraject aan te gaan met uw huid.

Maandelijks gaan we uw huid reinigen, verzorgen en professioneel behandelen. Ook gezichts,- decolleté,- en nekmassages dragen bij aan het welzijn van uw lichaam en gaan hand in hand samen met een voedend gezichtsmasker.

 

Nog niet bekend met de Wellness Amara verzorg- en schoonheids behandelingen, of heb je Juvena producten nog niet geprobeerd? Neem een kijkje naar de behandelingen. Wellness Amara is gespecialiseerd in het verzorgen van de huid en het uitvoeren van ontspannings behandelingen en combineerd die twee met heerlijke behandelingen die rust geven aan lichaam en geest.

 

 

Een mooi cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Lijkt het je leuk dit cadeau te geven tijdens de feestdagen, en wil je gebruik maken van deze actie? Je kan op deze pagina je Wellness Amara Kerstaanbieding aanvraag voltooien. Je ontvangt kort daarna persoonlijk bericht en na betaling wordt je cadeau opgezonden naar het des gewenste adres. Nog een vraag over de aanbieding, of heb je een speciale wens? Neem gerust contact op via het formulier en wij beantwoorden je vragen.

 
uw eigen gegevens
vul hier uw eigen gegevens in. In het formulier hier na kunt u (mits gewenst) het cadeau naar een ander adres sturen.
Name *
Name
Vul hier uw eigen naam in.
Vul hier uw adresgegevens in.
Vul hier uw postcode en omgeving in
Welk geschenk wilt u aanschaffen? *
optioneel - de gegevens van ontvanger
Vul hier de gegevens van de persoon die het beauty cadeau mag ontvangen.
Vul hier de naam in van de ontvanger.
Vul hier de adres gegevens in van de persoon die het in ontvangst dient te nemen.
Vul hier de postcode en omgeving in van de persoon die het in ontvangst dient te nemen.