Floraliastraat 82
5342 BK Oss
Netherlands

06-52328490

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen hier online.

IMG_0374.JPG

Lumiere Mask

Lumiere Masker - Het licht van “Masque Lumière” zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcel- len (via ATP) voor een gunstige invloed op de diverse groei- en ontstekingsfactoren en het zuurstof- niveau in de huid.

Het licht van “Masque Lumière” zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen (via ATP) voor een gunstige invloed op de diverse groei- en ontstekingsfactoren en het zuurstof- niveau in de huid.

Rood licht (650 – 700 nm) - Huidverjonging / Huidverbetering

Het actieve rode golflengtegebied van 650 – 700 nm dringt het diepst in de huid door en zorgt voor de verminderde afbraak van Elastine in de extracellulaire matrix van het bindweefsel van de huid. Tevens zorgen deze golflengtes voor een verhoogde productie van pro-collageen en collageen in de huid. De gehele conditie van het bindweefsel wordt zodoende verbeterd, waardoor de huid een krachtige impuls krijgt om zich te verjongen en te herstellen.

Groen licht (525 – 550 nm) - Littekens en wondgenezing, hyperpigmentatie

Groen licht wordt o.a. gebruikt om hyperpigmentatie in de huid aan te pakken. De groene frequenties worden geabsorbeerd door de melanocyten, die in de onderste lagen van de epidermis van de huid liggen. Melanine-clusters in de huid worden zo na verloop van tijd afgebroken. In de dermale lagen, die net onder de basale laag in de huid liggen, zorgen de groene frequenties voor herstel van de huid, nodig bij wondgenezing en littekens.

Blauw-violet licht (430 – 450 nm) - Acne

De blauwe golflengten zijn actief tegen acne door het antimicrobiële effect dat ze hebben op de Pro- pionibacterium Acnes. Het blauwe licht heeft een interactie met de zgn. Porphyrines, essentiële mo- leculen voor deze bacterie. Door deze moleculen massaal “aan te slaan” met blauw licht, ontploffen deze als het ware, en gaat de bacterie dood, zónder dat de huidcellen er last van hebben. Immers, blauw licht is voor ons “gewoon”.

Bijwerkingen en contra-indicaties:

Besteed in de anamnese aandacht aan de volgende zaken: “Masque Lumière” is zeer veilig door het gebruik van zichtbaar licht. Toch is er een aantal zaken, waarop men moet letten bij het gebruik van “Masque Lumière”. Zo is het gebruik van “Masque Lumière” bedoeld voor mensen die in de basis een goede gezondheid hebben. Verder zijn geen bijwerkingen bekend, behalve hoofdpijn, in zeldzame gevallen.

Contra-indicaties:
Wanneer men bepaalde medicijnen neemt, moet het gebruik ervan minstens een week geleden zijn gestaakt, voordat men “Masque Lumière” gebruikt. Dit geldt voor: Antibiotica, antidepressiva (waar- onder St. Janskruid), Isotretinoine (Roaccutane).
Ook bepaalde auto-immuunziekten, zoals Lupus Erythematodes (SLE en LED), zijn een contra- indicatie.

Hoe vaak een behandeling met “Masque Lumière”?

Optimaal is een kuur van 10 behandelingen, waarvan 2 behandelingen per week.

 

Serum Lumière

De huid kent drie belangrijke eiwitten: Collageen, Elastine en Filaggrine*. Het “Masque Lumière” zorgt voor de aanmaak en het behoud van Collageen en Elastine. “Serum Lumière” geeft de aanmaak van het epidermale Filaggrine een enorme boost, die nodig is voor het optimale resultaat van de behandeling met het masker, “Masque Lumière”.

“Serum Lumière” bevat Hyaluronzuur en het Filaggrine-verhogende extract uit Fagus Sylvatica. Samen zorgen deze voor een optimaal gestructureerde vocht- huishouding in de bovenste lagen van de huid. Dit creëert een mooie huidbarri- ère, waar het licht gelijkmatig door naar binnen kan vallen, om de diepere lagen van de huid te bereiken (extracellulaire matrix van de dermis). Zo krijgt u een optimaal egaal resultaat.