Floraliastraat 82
5342 BK Oss
Netherlands

06-52328490

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen hier online.

studio.jpg

Schoonheidssalon Amara

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen.

Een moment van rust, een moment van totale ontspanning.

Schoonheidssalon Wellness Amara is de beauty-salon in Oss gespecialiseerd in behandelingen voor de huid die de eerste tekenen van ouder worden laat zien en voor de huid die extra ondersteuning nodig heeft. 

Als erkende distributeur van Juvena wordt er in de salon gewerkt volgens de nieuwste en meest moderne inzichten van een optimale huidverzorging met het merk Juvena. 

amara Schoonheidssalon oss -  De huid zichtbaar verbeteren van binnenuit door middel van celvernieuwing.

Om kwaliteit te kunnen leveren werk ik met twee top producten (goud en platinum). Ik zorg ervoor dat u met een stralende lach en vol nieuwe energie de salon weer verlaat.

Bij Wellness Amara Schoonheidssalon Oss kunt u ook genieten van heerlijke lichaamsmassages; klassieke massage, Chi-wit en hand/voetmassage. Ontspannen en tot rust komen even helemaal niets alleen maar genieten. Een absolute weldaad voor lichaam en geest.

Kunt u alleen s' avonds komen?

Het is mogelijk om een afspraak te maken.