Floraliastraat 82
5342 BK Oss
Netherlands

06-52328490

Schoonheidssalon Oss - Wellness Amara is dé beauty-salon in Oss voor een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Bekijk de reinigende en verzorgende behandelingen hier online.

About Wellness Amara

Schoonheidssalon Wellness Amara is de beauty-salon in Oss gespecialiseerd in behandelingen voor de huid die de eerste tekenen van ouder worden laat zien.en voor de huid die extra ondersteuning nodig heeft. Een moment van rust, een moment van totale ontspanning, een moment voor uzelf! 

EEN MOMENT VAN RUST, EEN MOMENT VAN TOTALE ONTSPANNING.

Schoonheidssalon Wellness Amara is de beauty-salon in Oss gespecialiseerd in behandelingen voor de huid die de eerste tekenen van ouder worden laat zien en voor de huid die extra ondersteuning nodig heeft. 

Als erkende distributeur van Juvena wordt er in de salon gewerkt volgens de nieuwste en meest moderne inzichten van een optimale huidverzorging met het merk Juvena. 

DE HUID ZICHTBAAR VERBETEREN,
VAN BINNENUIT DOOR MIDDEL VAN CELVERNIEUWING.

Behandelingen & Prijslijst

KENNISMAKING TREATMENT

30 minuten introductie behandeling om u kennis te laten maken met het product Juvena, of als treatment voor degene met een drukke agenda.

Reiniging met cleansing milk of foam, diepte reiniging (peeling) voor het verwijderen van dode huidcellen, masker afgestemd op het huidtype. Dag-/nachtverzorging met producten van Juvena.

€30,00

Bel voor informatie of een afspraak.

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met Zaterdag:
09:30 - 21:30

KVK-nummer 61042560
BTW-nummer NL044968929B02

WELLNESS AMARA

Floraliastraat 82,
5342 BK Oss

Bel voor informatie of een afspraak.

06-52328490